Zvěřina

Dančí gulášové maso cca 1 kg
Mražené
188 Kč
Pouze pro přihlášené

188 Kč / 1 kg Kvalitně opracované maso z daňka má intenzivní chuť. Křehké a šťavnaté maso je rovnou přichystané pro přípravu guláše. Úprava: pečení, dušení, smaženíHmotnost...

Kód: 8015
Jelení gulášové maso cca 1 kg
Mražené
189 Kč
Pouze pro přihlášené

189 Kč / 1 kg Temně zbarvené jelení maso má zvláštní a výraznou chuť. Je v něm hodně výživných látek a vitaminů. Takto kvalitně opracované maso je přímo dělané k okamžitému...

Kód: 8060
Srnčí gulášové maso cca 2,5 kg
Mražené
199 Kč
Pouze pro přihlášené

199 Kč / 1 kg Kvalitně opracované červenohnědé srnčí maso je přímo připravené do hrnce. Křehké maso, které má typickou chuť a vůni, se hodí nejvíce na dušení a hlavně na...

Kód: 8150
8008 jpg
Mražené
225 Kč
Pouze pro přihlášené

225 Kč / 1 kg Tučné a chutné kančí maso se specifickou vůní je asi nejoblíbenější zvěřina. Kvalitně opracované kousky jsou jako dělané pro přípravu chutných gulášů. Úprava:...

Kód: 8008
Černá kýta ESP cca 1 kg
Mražené
269 Kč
Pouze pro přihlášené

269 Kč / 1 kg Maso z černé zvěře, tedy kančí je tučné a má specifickou vůni a chuť. Kýtu můžeme péci, dusit nebo připravovat na minutky. Pochoutkou je kýta na čerstvých...

Kód: 9144
Černá plec ESP cca 2 kg
Mražené
438 Kč
Pouze pro přihlášené

219 Kč / 1 Kg bez DPH Maso z plece, tedy z přední části kance, je vhodné k pečení a dušení. Oblíbeným receptem je kančí plec na způsob pikantního guláše. Také je možné péct...

Kód: 9843
Kraste8121 01
Mražené
645 Kč
Pouze pro přihlášené

129 Kč / 1 kg Králík má maso světlejší barvy a je drobnější než zajíc. Maso je chudé na tuk a připravuje se dušením,například na paprice, nebo pečením a smažením. Úprava:...

Kód: 192
7 položek celkem