188 Kč / 1 kg
Kvalitně opracované maso z daňka má intenzivní chuť. Křehké a šťavnaté maso je rovnou přichystané pro přípravu guláše.
Úprava: pečení, dušení, smaženíHmotnost...
189 Kč / 1 kg
Temně zbarvené jelení maso má zvláštní a výraznou chuť. Je v něm hodně výživných látek a vitaminů. Takto kvalitně opracované maso je přímo dělané k okamžitému...
199 Kč / 1 kg
Kvalitně opracované červenohnědé srnčí maso je přímo připravené do hrnce. Křehké maso, které má typickou chuť a vůni, se hodí nejvíce na dušení a hlavně na...
225 Kč / 1 kg
Tučné a chutné kančí maso se specifickou vůní je asi nejoblíbenější zvěřina. Kvalitně opracované kousky jsou jako dělané pro přípravu chutných gulášů.
Úprava:...
269 Kč / 1 kg
Maso z černé zvěře, tedy kančí je tučné a má specifickou vůni a chuť. Kýtu můžeme péci, dusit nebo připravovat na minutky. Pochoutkou je kýta na čerstvých...
219 Kč / 1 Kg bez DPH
Maso z plece, tedy z přední části kance, je vhodné k pečení a dušení. Oblíbeným receptem je kančí plec na způsob pikantního guláše. Také je možné péct...
129 Kč / 1 kg
Králík má maso světlejší barvy a je drobnější než zajíc. Maso je chudé na tuk a připravuje se dušením,například na paprice, nebo pečením a smažením.
Úprava:...