Vepřové maso

Vepřový bok bez kosti POL cca 2 kg
135 Kč
Pouze pro přihlášené

135 Kč / 1 kg Vepřový bok se nachází na přední boční části zvířete. Toto maso je tučné a tak se nemusíme obávat, že při pečení ztratí na šťavnatosti. Vepřový bůček je výborný...

Kód: 3128
Vepřový SPIDER Steak – pavouček CZE
Mražené
179 Kč
Pouze pro přihlášené

179 Kč / 1 kgPavouček je ceněný díky své chuti, díky které se od ostatních steaku liší. Sval je prorostlý tukem, který na první pohled vzhledem připomíná pavučinu.

Kód: 3032
Vepřový T-bone Steak CZE cca 2 kg
189 Kč
Pouze pro přihlášené

189 Kč / 1 kg Vepřový T-bone je považován za jeden z nejvhodnějších kusů masa pro steakové specialisty. Tento kus masa, s charakteristickou T-kostí, kombinuje šťavnatost a...

Kód: 3059
Vepřová kýta – ořech POL – PAD cca 2 kg
Mražené
258 Kč
Pouze pro přihlášené

129 Kč / 1 kg Velký svalový kus kvalitně opracovaný a očištěný od všech blan a tuků. Oříšek je vhodný na minutky, pečení, dušení a můžeme ho vcelku i udit. Jsou z něj chutné...

Kód: 2086
Vepřové koleno s kostí – zadní POL – M cca 3 kg
Mražené
267 Kč
Pouze pro přihlášené

89 Kč / 1 kg Tento kus nohy z vepřového se nejčastěji podává uvařený nebo pečený s křenem a hořčicí. Koleno je ale vhodné také na rosoly a do tlačenek. Na tato kolena byla...

Kód: 3105
VepPanESP3045 01 m
Mražené
338 Kč
Pouze pro přihlášené

169 Kč / 1 kg Libové a křehké maso je často vyhledávané na medailonky, pečení a minutky. Je to nejkvalitnější a nejšťavnatější část vepřového. Panenka, nebo také panenská...

Kód: 3049
Vepřová líčka POL cca 2 kg
Mražené
518 Kč
Pouze pro přihlášené

259 Kč / 1 kg Šťavnaté a jemné svaly upevněné po obou stranách lícních kostí. Hodí se nejvíce na pečení či dušení. Dušená líčka, například na víně, jsou velkou delikatesou...

Kód: 3036
Vzebra 01
Mražené
620 Kč
Pouze pro přihlášené

124 Kč / 1 kg Žebírka Loin ribs je americké značení pro krátce říznutá vepřová žebírka od pečeně (šířka cca 10cm).Jsou nejvíce žádanou úpravou. Křehké a šťavnaté maso s...

Kód: 3092
8 položek celkem