135 Kč / 1 kg
Vepřový bok se nachází na přední boční části zvířete. Toto maso je tučné a tak se nemusíme obávat, že při pečení ztratí na šťavnatosti. Vepřový bůček je výborný...
179 Kč / 1 kgPavouček je ceněný díky své chuti, díky které se od ostatních steaku liší. Sval je prorostlý tukem, který na první pohled vzhledem připomíná pavučinu.
189 Kč / 1 kg
Vepřový T-bone je považován za jeden z nejvhodnějších kusů masa pro steakové specialisty. Tento kus masa, s charakteristickou T-kostí, kombinuje šťavnatost a...
129 Kč / 1 kg
Velký svalový kus kvalitně opracovaný a očištěný od všech blan a tuků. Oříšek je vhodný na minutky, pečení, dušení a můžeme ho vcelku i udit. Jsou z něj chutné...
89 Kč / 1 kg
Tento kus nohy z vepřového se nejčastěji podává uvařený nebo pečený s křenem a hořčicí. Koleno je ale vhodné také na rosoly a do tlačenek. Na tato kolena byla...
169 Kč / 1 kg
Libové a křehké maso je často vyhledávané na medailonky, pečení a minutky. Je to nejkvalitnější a nejšťavnatější část vepřového. Panenka, nebo také panenská...
259 Kč / 1 kg
Šťavnaté a jemné svaly upevněné po obou stranách lícních kostí. Hodí se nejvíce na pečení či dušení. Dušená líčka, například na víně, jsou velkou delikatesou...
124 Kč / 1 kg
Žebírka Loin ribs je americké značení pro krátce říznutá vepřová žebírka od pečeně (šířka cca 10cm).Jsou nejvíce žádanou úpravou. Křehké a šťavnaté maso s...