130 Kč / 1 kg
Telecí ledvina má vysoký podíl bílkovin a nízký obsah tuku. Je velmi dobře stravitelná. Obsahuje železo, vitamíny skupiny B a vitamín C. Skvěle chutnají dušené,...
229 Kč / 1 kg
Telecího lýtko seříznuté ve spodní části na kost. Po upečení jeho vzhled připománá kladivo – palici. Servíruje se na prkénku, postavené širší části dolu. Maso je...
115 Kč / 1 kg
Nejčastěji jsou používané na smažení, což je také nejoblíbenější možnost jejich úpravy, ale dají se i zadělávat a dusit. Maso z nožiček obsahuje kromě bílkovin a...
329 Kč / 1 kg
Jemné a šťavnaté svaly, které jsou vyřezáný z telecí kližky. Používájí se jako náhrada telecích líček, která jsou v současné době velmi drahá. Vysledný pokrm z...
329 Kč / 1 kg
Pavouček je ceněný díky své chuti, díky které se od ostatních steaku liší. Sval je prorostlý tukem, který na první pohled vzhledem připomíná pavučinu.
Úprava:...
559 Kč / 1 kgJemná část telecího masa vhodná k vaření, dušení, pečení nebo smažení. Tento kus, který je umístěn v podkrčí směrem k hrudnímu otvoru, má velký obsah bílkovin a...
629 Kč / 1 kg
Jemné tukem prorostlé maso jako dělané pro milovníky prorostlejších steaků. Měkké a šťavnaté maso z vysokého roštěnce je nejvhodnější na grilování a ze střední...
315 Kč / 1 kg
Steaky z telecího lýtka s morkovou kostí mající lahodnou chuť. Jsou vhodné na dušení a na rozpálený gril. Je možné je připravit jako guláš, dušením na víně nebo...
669 Kč / 1 kg
T-Bone se krájí z nízkého roštěnce. Výrazný „T“ tvar vzniká řezem bederního obratle podélně na dvě poloviny přes páteř, noha písmene „T“ je příčný výběžek...
315 Kč / 1 Kg bez DPH Steakové maso z předkýtí s výraznějším tukovým krytím na povrchu. Maminha je maso velmi křehké a šťavnaté. Tuk na povrchu se při tepelné úpravě vypéká...
299 Kč / 1 kg
Maso z telecí plece se vaří, dusí nebo peče. Zvlášť vhodné je k přípravě ragú či rizota. Protože má maso z plece jemné svazky svalových vláken a je poměrně dost...
355 Kč / 1 Kg bez DPH
Kýta poskytuje nejlepší maso a má mnoho způsobů k úpravě. Má jemnou chuť a voňavé maso. Je libové a lehce stravitelné. Nejčastěji se používá pro...