Hovězí líčka POL cca 2 kg
698 Kč
Pouze pro přihlášené

349 Kč / 1 kg Hovězí líčka jsou umístěna na lícních kostech. Díky krátkému vláknu jsou po dostatečně dlouhé úpravě velmi jemná a chutná. Doporučujeme připravovat na víně a...

Kód: 1907
Tmaminha 01 1902x0 c default
787,50 Kč
Pouze pro přihlášené

315 Kč / 1 Kg bez DPH Steakové maso z předkýtí s výraznějším tukovým krytím na povrchu. Maminha je maso velmi křehké a šťavnaté. Tuk na povrchu se při tepelné úpravě vypéká...

Kód: 2107
Hovězí Ball Tip US Beef cca 2,5 kg
797,50 Kč
Pouze pro přihlášené

319 Kč / 1 kg Ball tip je křehké, vyzralé maso z hovězí kýty vhodné na steakovou úpravu. Úprava: grilování, pečeníHmotnost balení: cca 1kgBalení: chlazené, jednotlivě balené,...

Kód: 1001
Hovězí Rump Steak ARG cca 2 kg
818 Kč
Pouze pro přihlášené

409 Kč / 1 kg Rump steak je maso z kýty. Je libové s hrubšími vlasovými vlákny a je lehce drobivé. Je to velmi křehká část zadního hovězího. Je vhodný k pečení či dušení, na...

Kód: 1202
Hovězí Rump Steak PRY cca 2 kg
818 Kč
Pouze pro přihlášené

409 Kč / 1 kg Rump steak je maso z kýty. Je libové s hrubšími vlasovými vlákny a je lehce drobivé. Je to velmi křehká část zadního hovězího. Je vhodný k pečení či dušení, na...

Kód: 1209
Telecí plec cca 3 kg
897 Kč
Pouze pro přihlášené

299 Kč / 1 kg Maso z telecí plece se vaří, dusí nebo peče. Zvlášť vhodné je k přípravě ragú či rizota. Protože má maso z plece jemné svazky svalových vláken a je poměrně dost...

Kód: 2160
Hovězí Flank Steak FRA cca 2 kg
898 Kč
Pouze pro přihlášené

449 Kč / 1 kg   Flank steak (pupek) je vnitřní břišní sval s dlouhým vláknem. Velmi jemné, křehké a libové maso vhodné na minutkovou úpravu Úprava: grilování,...

Kód: 1018
Hovězí žebírka FRA cca 4 kg
Mražené
996 Kč
Pouze pro přihlášené

249 Kč / 1 kgHovězí žebra jsou nařezána z prostřední části žeber, kde jsou nejvíce masitá. Maso je z francouzského plemene charollais a je vhodné na dlouhé pečení. Úprava:...

Kód: 1300
Telecí kýta – ořech cca 3 Kg
1 065 Kč
Pouze pro přihlášené

355 Kč / 1 Kg bez DPH  Kýta poskytuje nejlepší maso a má mnoho způsobů k úpravě. Má jemnou chuť a voňavé maso. Je libové a lehce stravitelné. Nejčastěji se používá pro...

Kód: 2075
HOrech3cm 01
1 116 Kč
Pouze pro přihlášené

279 Kč / 1 kg Hovězí ořech je vyzrálé maso z kvalitního chovu složené ze tří částí svaloviny a je z přední části kýtyskotu. Je výborné na pečínku a také jako steakové maso....

Kód: 2057
HchuckAus 01
1 395 Kč
Pouze pro přihlášené

279 Kč / 1 kg Hovězí chuck roll je část hovězího krku s dostatečným množstvím tuku, které zaručuje jehojedinečnou šťavnatost. Maso je vyzrálé a je vhodné na dušení, pečení, ale...

Kód: 1047
HsviceBra5plusMraz 01
1 697,50 Kč
Pouze pro přihlášené

679 Kč / 1 kg Hovězí svíčková je nejvíce ceněný díl hovězího masa. Vhodná na přípravu křehkého a šťavnatéhosteaku nebo tatarského bifteku. Úprava: grilování, minutková...

Kód: 1251
Nahoru
Další produkty
51 položek celkem