349 Kč / 1 kg
Hovězí líčka jsou umístěna na lícních kostech. Díky krátkému vláknu jsou po dostatečně dlouhé úpravě velmi jemná a chutná. Doporučujeme připravovat na víně a...
315 Kč / 1 Kg bez DPH Steakové maso z předkýtí s výraznějším tukovým krytím na povrchu. Maminha je maso velmi křehké a šťavnaté. Tuk na povrchu se při tepelné úpravě vypéká...
319 Kč / 1 kg
Ball tip je křehké, vyzralé maso z hovězí kýty vhodné na steakovou úpravu.
Úprava: grilování, pečeníHmotnost balení: cca 1kgBalení: chlazené, jednotlivě balené,...
409 Kč / 1 kg
Rump steak je maso z kýty. Je libové s hrubšími vlasovými vlákny a je lehce drobivé. Je to velmi křehká část zadního hovězího. Je vhodný k pečení či dušení, na...
409 Kč / 1 kg
Rump steak je maso z kýty. Je libové s hrubšími vlasovými vlákny a je lehce drobivé. Je to velmi křehká část zadního hovězího. Je vhodný k pečení či dušení, na...
299 Kč / 1 kg
Maso z telecí plece se vaří, dusí nebo peče. Zvlášť vhodné je k přípravě ragú či rizota. Protože má maso z plece jemné svazky svalových vláken a je poměrně dost...
449 Kč / 1 kg
Flank steak (pupek) je vnitřní břišní sval s dlouhým vláknem. Velmi jemné, křehké a libové maso vhodné na minutkovou úpravu
Úprava: grilování,...
249 Kč / 1 kgHovězí žebra jsou nařezána z prostřední části žeber, kde jsou nejvíce masitá. Maso je z francouzského plemene charollais a je vhodné na dlouhé pečení.
Úprava:...
355 Kč / 1 Kg bez DPH
Kýta poskytuje nejlepší maso a má mnoho způsobů k úpravě. Má jemnou chuť a voňavé maso. Je libové a lehce stravitelné. Nejčastěji se používá pro...
279 Kč / 1 kg
Hovězí ořech je vyzrálé maso z kvalitního chovu složené ze tří částí svaloviny a je z přední části kýtyskotu. Je výborné na pečínku a také jako steakové maso....
279 Kč / 1 kg
Hovězí chuck roll je část hovězího krku s dostatečným množstvím tuku, které zaručuje jehojedinečnou šťavnatost. Maso je vyzrálé a je vhodné na dušení, pečení, ale...
679 Kč / 1 kg
Hovězí svíčková je nejvíce ceněný díl hovězího masa. Vhodná na přípravu křehkého a šťavnatéhosteaku nebo tatarského bifteku.
Úprava: grilování, minutková...