219 Kč / 1 Kg bez DPH
Maso z plece, tedy z přední části kance, je vhodné k pečení a dušení. Oblíbeným receptem je kančí plec na způsob pikantního guláše. Také je možné péct...
339 Kč / 1 kg
Steakové maso z předkýtí s výraznějším tukovým krytím na povrchu. Maminha je maso velmi křehkéa šťavnaté. Tuk na povrchu se při tepelné úpravě vypéká a dotváří...
369 Kč / 1 kg
Losos Norský - filet trim C 1,0-1,4kgLosos se řadí mezi nejoblíbenější a nejvyhledávanější ryby. Je vhodný k minutkové úpravě, alenapříklad i k uzení. Konkrétně...
259 Kč / 1 kg
Šťavnaté a jemné svaly upevněné po obou stranách lícních kostí. Hodí se nejvíce na pečení či dušení. Dušená líčka, například na víně, jsou velkou delikatesou...
559 Kč / 1 kgJemná část telecího masa vhodná k vaření, dušení, pečení nebo smažení. Tento kus, který je umístěn v podkrčí směrem k hrudnímu otvoru, má velký obsah bílkovin a...
288 Kč / 1 kgHovězí velká plec je čisté, libové maso z plece. Je vhodné na přípravu omáček nebo i na dlouhépečení.
Úprava: dlouhé pečení, dušeníHmotnost balení: cca 2 kgBalení:...
389 Kč / 1 kg
Flank steak (pupek) je vnitřní břišní sval s dlouhým vláknem. Velmi jemné, křehké a libové masovhodné na minutkovou úpravu
Úprava: grilování, pečeníHmotnost...
124 Kč / 1 kg
Žebírka Loin ribs je americké značení pro krátce říznutá vepřová žebírka od pečeně (šířka cca 10cm).Jsou nejvíce žádanou úpravou. Křehké a šťavnaté maso s...
629 Kč / 1 kg
Jemné tukem prorostlé maso jako dělané pro milovníky prorostlejších steaků. Měkké a šťavnaté maso z vysokého roštěnce je nejvhodnější na grilování a ze střední...
315 Kč / 1 kg
Steaky z telecího lýtka s morkovou kostí mající lahodnou chuť. Jsou vhodné na dušení a na rozpálený gril. Je možné je připravit jako guláš, dušením na víně nebo...
129 Kč / 1 kg
Králík má maso světlejší barvy a je drobnější než zajíc. Maso je chudé na tuk a připravuje se dušením,například na paprice, nebo pečením a smažením.
Úprava:...
669 Kč / 1 kg
T-Bone se krájí z nízkého roštěnce. Výrazný „T“ tvar vzniká řezem bederního obratle podélně na dvě poloviny přes páteř, noha písmene „T“ je příčný výběžek...