Černá plec ESP cca 2 kg
Mražené
438 Kč
Pouze pro přihlášené

219 Kč / 1 Kg bez DPH Maso z plece, tedy z přední části kance, je vhodné k pečení a dušení. Oblíbeným receptem je kančí plec na způsob pikantního guláše. Také je možné péct...

Kód: 9843
HmaminhaARG 01
508,50 Kč
Pouze pro přihlášené

339 Kč / 1 kg Steakové maso z předkýtí s výraznějším tukovým krytím na povrchu. Maminha je maso velmi křehkéa šťavnaté. Tuk na povrchu se při tepelné úpravě vypéká a dotváří...

Kód: 1052
LososNor 01
Mražené
516,60 Kč
Pouze pro přihlášené

369 Kč / 1 kg Losos Norský - filet trim C 1,0-1,4kgLosos se řadí mezi nejoblíbenější a nejvyhledávanější ryby. Je vhodný k minutkové úpravě, alenapříklad i k uzení. Konkrétně...

Kód: 5558
Vepřová líčka POL cca 2 kg
Mražené
518 Kč
Pouze pro přihlášené

259 Kč / 1 kg Šťavnaté a jemné svaly upevněné po obou stranách lícních kostí. Hodí se nejvíce na pečení či dušení. Dušená líčka, například na víně, jsou velkou delikatesou...

Kód: 3036
Telecí brzlík cca 1 kg
Mražené
559 Kč
Pouze pro přihlášené

559 Kč / 1 kgJemná část telecího masa vhodná k vaření, dušení, pečení nebo smažení. Tento kus, který je umístěn v podkrčí směrem k hrudnímu otvoru, má velký obsah bílkovin a...

Kód: 2016
HchuckAus 02
576 Kč
Pouze pro přihlášené

288 Kč / 1 kgHovězí velká plec je čisté, libové maso z plece. Je vhodné na přípravu omáček nebo i na dlouhépečení. Úprava: dlouhé pečení, dušeníHmotnost balení: cca 2 kgBalení:...

Kód: 1595
HvelpleKar1385 02
Mražené
583,50 Kč
Pouze pro přihlášené

389 Kč / 1 kg Flank steak (pupek) je vnitřní břišní sval s dlouhým vláknem. Velmi jemné, křehké a libové masovhodné na minutkovou úpravu Úprava: grilování, pečeníHmotnost...

Kód: 1428
Vzebra 01
Mražené
620 Kč
Pouze pro přihlášené

124 Kč / 1 kg Žebírka Loin ribs je americké značení pro krátce říznutá vepřová žebírka od pečeně (šířka cca 10cm).Jsou nejvíce žádanou úpravou. Křehké a šťavnaté maso s...

Kód: 3092
Telecí vysoká roštěná cca 2 kg
629 Kč
Pouze pro přihlášené

629 Kč / 1 kg Jemné tukem prorostlé maso jako dělané pro milovníky prorostlejších steaků. Měkké a šťavnaté maso z vysokého roštěnce je nejvhodnější na grilování a ze střední...

Kód: 2222
Telecí Ossobuco cca 2 kg
630 Kč
Pouze pro přihlášené

315 Kč / 1 kg Steaky z telecího lýtka s morkovou kostí mající lahodnou chuť. Jsou vhodné na dušení a na rozpálený gril. Je možné je připravit jako guláš, dušením na víně nebo...

Kód: 2008
Kraste8121 01
Mražené
645 Kč
Pouze pro přihlášené

129 Kč / 1 kg Králík má maso světlejší barvy a je drobnější než zajíc. Maso je chudé na tuk a připravuje se dušením,například na paprice, nebo pečením a smažením. Úprava:...

Kód: 192
Telecí T-Bone Steak cca 2 kg
Mražené
669 Kč
Pouze pro přihlášené

669 Kč / 1 kg T-Bone se krájí z nízkého roštěnce. Výrazný „T“ tvar vzniká řezem bederního obratle podélně na dvě poloviny přes páteř, noha písmene „T“ je příčný výběžek...

Kód: 2210
Nahoru
Další produkty
51 položek celkem