269 Kč / 1 kg
Candát filety 120 – 170 gr. / Stizostedion luclopercaGlazura 20%, s kůžíVáha balení cca 5 kgČistá hmotnost bez glazury cca 4 kgHluboce zamrazené
Balené...
135 Kč / 1 kg
Vepřový bok se nachází na přední boční části zvířete. Toto maso je tučné a tak se nemusíme obávat, že při pečení ztratí na šťavnatosti. Vepřový bůček je výborný...
179 Kč / 1 kgPavouček je ceněný díky své chuti, díky které se od ostatních steaku liší. Sval je prorostlý tukem, který na první pohled vzhledem připomíná pavučinu.
188 Kč / 1 kg
Kvalitně opracované maso z daňka má intenzivní chuť. Křehké a šťavnaté maso je rovnou přichystané pro přípravu guláše.
Úprava: pečení, dušení, smaženíHmotnost...
189 Kč / 1 kg
Temně zbarvené jelení maso má zvláštní a výraznou chuť. Je v něm hodně výživných látek a vitaminů. Takto kvalitně opracované maso je přímo dělané k okamžitému...
189 Kč / 1 kg
Vepřový T-bone je považován za jeden z nejvhodnějších kusů masa pro steakové specialisty. Tento kus masa, s charakteristickou T-kostí, kombinuje šťavnatost a...
130 Kč / 1 kg
Telecí ledvina má vysoký podíl bílkovin a nízký obsah tuku. Je velmi dobře stravitelná. Obsahuje železo, vitamíny skupiny B a vitamín C. Skvěle chutnají dušené,...
199 Kč / 1 kg
Kvalitně opracované červenohnědé srnčí maso je přímo připravené do hrnce. Křehké maso, které má typickou chuť a vůni, se hodí nejvíce na dušení a hlavně na...
225 Kč / 1 kg
Tučné a chutné kančí maso se specifickou vůní je asi nejoblíbenější zvěřina. Kvalitně opracované kousky jsou jako dělané pro přípravu chutných gulášů.
Úprava:...
229 Kč / 1 kg
Telecího lýtko seříznuté ve spodní části na kost. Po upečení jeho vzhled připománá kladivo – palici. Servíruje se na prkénku, postavené širší části dolu. Maso je...
115 Kč / 1 kg
Nejčastěji jsou používané na smažení, což je také nejoblíbenější možnost jejich úpravy, ale dají se i zadělávat a dusit. Maso z nožiček obsahuje kromě bílkovin a...
239 Kč / 1 kg
Oháňka začíná na konci hřbetu za květovou špičkou. Maso se jen rozplývá díky krátkým svalovým vláknům a množství kolagenu. Nejjednodušší přípravou je tento kus...