Hovězí oháňka Karpatská cca 1 kg
239 Kč / 1 kg
Oháňka začíná na konci hřbetu za květovou špičkou. Maso se jen rozplývá díky krátkým svalovým vláknům a množství kolagenu. Nejjednodušší přípravou je tento kus jen uvařit a podávat s hořčicí a chlebem. Může se stát ale i skvělým základem pro vývar nebo jej můžete podusit na červeném víně.
Úprava: dušení, vaření
Hmotnost balení: 1 kg
Balení: hluboce zmrazené, jednotlivě balené, vakuované
Pokyny pro skladování: skladujte při teplotě -18°C a nižší.
Uchování u spotřebitele v chladničce při teplotě +0°C až +7°C maximálně 24 hodin.
Uchování u spotřebitele v mrazničce: při -6°C 3 dny, při -12°C 21 dní, při -18°C viz datum minimální trvanlivosti.
Výrobek je určen k tepelné úpravě!
Po rozmrazení spotřebujte do 24h.
Po rozmrazení opět nezamražujte!
Detailní popis produktu
Cena za kus je orientační, výsledná cena bude vypočtena podle skutečné hmotnosti výrobku.
_
Doplňkové parametry
Kategorie: | Hovězí maso |
---|---|
Hmotnost: | 1 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.