239 Kč / 1 kg
Oháňka začíná na konci hřbetu za květovou špičkou. Maso se jen rozplývá díky krátkým svalovým vláknům a množství kolagenu. Nejjednodušší přípravou je tento kus...
269 Kč / 1 kg
Hovězí brisket je plochý sval ze žeberní části vhodný na dušení, pomalé pečení. Rovněž se používá na přípravu trhaného masa nebo pastrami.
Úprava: dušení, pomalé...
339 Kč / 1 kg
Steakové maso z předkýtí s výraznějším tukovým krytím na povrchu. Maminha je maso velmi křehkéa šťavnaté. Tuk na povrchu se při tepelné úpravě vypéká a dotváří...
288 Kč / 1 kgHovězí velká plec je čisté, libové maso z plece. Je vhodné na přípravu omáček nebo i na dlouhépečení.
Úprava: dlouhé pečení, dušeníHmotnost balení: cca 2 kgBalení:...
389 Kč / 1 kg
Flank steak (pupek) je vnitřní břišní sval s dlouhým vláknem. Velmi jemné, křehké a libové masovhodné na minutkovou úpravu
Úprava: grilování, pečeníHmotnost...
349 Kč / 1 kg
Hovězí líčka jsou umístěna na lícních kostech. Díky krátkému vláknu jsou po dostatečně dlouhé úpravě velmi jemná a chutná. Doporučujeme připravovat na víně a...
319 Kč / 1 kg
Ball tip je křehké, vyzralé maso z hovězí kýty vhodné na steakovou úpravu.
Úprava: grilování, pečeníHmotnost balení: cca 1kgBalení: chlazené, jednotlivě balené,...
409 Kč / 1 kg
Rump steak je maso z kýty. Je libové s hrubšími vlasovými vlákny a je lehce drobivé. Je to velmi křehká část zadního hovězího. Je vhodný k pečení či dušení, na...
409 Kč / 1 kg
Rump steak je maso z kýty. Je libové s hrubšími vlasovými vlákny a je lehce drobivé. Je to velmi křehká část zadního hovězího. Je vhodný k pečení či dušení, na...
449 Kč / 1 kg
Flank steak (pupek) je vnitřní břišní sval s dlouhým vláknem. Velmi jemné, křehké a libové maso vhodné na minutkovou úpravu
Úprava: grilování,...
249 Kč / 1 kgHovězí žebra jsou nařezána z prostřední části žeber, kde jsou nejvíce masitá. Maso je z francouzského plemene charollais a je vhodné na dlouhé pečení.
Úprava:...
279 Kč / 1 kg
Hovězí ořech je vyzrálé maso z kvalitního chovu složené ze tří částí svaloviny a je z přední části kýtyskotu. Je výborné na pečínku a také jako steakové maso....