Hovězí maso

HohankaKarpatmr1146 01 1920x1920
Mražené
239 Kč
Pouze pro přihlášené

239 Kč / 1 kg Oháňka začíná na konci hřbetu za květovou špičkou. Maso se jen rozplývá díky krátkým svalovým vláknům a množství kolagenu. Nejjednodušší přípravou je tento kus...

Kód: 1146
Hovězí hrudí – Brisket b.k. POL cca 1,5 kg
418,50 Kč
Pouze pro přihlášené

269 Kč / 1 kg Hovězí brisket je plochý sval ze žeberní části vhodný na dušení, pomalé pečení. Rovněž se používá na přípravu trhaného masa nebo pastrami. Úprava: dušení, pomalé...

Kód: 1886
HmaminhaARG 01
508,50 Kč
Pouze pro přihlášené

339 Kč / 1 kg Steakové maso z předkýtí s výraznějším tukovým krytím na povrchu. Maminha je maso velmi křehkéa šťavnaté. Tuk na povrchu se při tepelné úpravě vypéká a dotváří...

Kód: 1052
HchuckAus 02
576 Kč
Pouze pro přihlášené

288 Kč / 1 kgHovězí velká plec je čisté, libové maso z plece. Je vhodné na přípravu omáček nebo i na dlouhépečení. Úprava: dlouhé pečení, dušeníHmotnost balení: cca 2 kgBalení:...

Kód: 1595
HvelpleKar1385 02
Mražené
583,50 Kč
Pouze pro přihlášené

389 Kč / 1 kg Flank steak (pupek) je vnitřní břišní sval s dlouhým vláknem. Velmi jemné, křehké a libové masovhodné na minutkovou úpravu Úprava: grilování, pečeníHmotnost...

Kód: 1428
Hovězí líčka POL cca 2 kg
698 Kč
Pouze pro přihlášené

349 Kč / 1 kg Hovězí líčka jsou umístěna na lícních kostech. Díky krátkému vláknu jsou po dostatečně dlouhé úpravě velmi jemná a chutná. Doporučujeme připravovat na víně a...

Kód: 1907
Hovězí Ball Tip US Beef cca 2,5 kg
797,50 Kč
Pouze pro přihlášené

319 Kč / 1 kg Ball tip je křehké, vyzralé maso z hovězí kýty vhodné na steakovou úpravu. Úprava: grilování, pečeníHmotnost balení: cca 1kgBalení: chlazené, jednotlivě balené,...

Kód: 1001
Hovězí Rump Steak ARG cca 2 kg
818 Kč
Pouze pro přihlášené

409 Kč / 1 kg Rump steak je maso z kýty. Je libové s hrubšími vlasovými vlákny a je lehce drobivé. Je to velmi křehká část zadního hovězího. Je vhodný k pečení či dušení, na...

Kód: 1202
Hovězí Rump Steak PRY cca 2 kg
818 Kč
Pouze pro přihlášené

409 Kč / 1 kg Rump steak je maso z kýty. Je libové s hrubšími vlasovými vlákny a je lehce drobivé. Je to velmi křehká část zadního hovězího. Je vhodný k pečení či dušení, na...

Kód: 1209
Hovězí Flank Steak FRA cca 2 kg
898 Kč
Pouze pro přihlášené

449 Kč / 1 kg   Flank steak (pupek) je vnitřní břišní sval s dlouhým vláknem. Velmi jemné, křehké a libové maso vhodné na minutkovou úpravu Úprava: grilování,...

Kód: 1018
Hovězí žebírka FRA cca 4 kg
Mražené
996 Kč
Pouze pro přihlášené

249 Kč / 1 kgHovězí žebra jsou nařezána z prostřední části žeber, kde jsou nejvíce masitá. Maso je z francouzského plemene charollais a je vhodné na dlouhé pečení. Úprava:...

Kód: 1300
HOrech3cm 01
1 116 Kč
Pouze pro přihlášené

279 Kč / 1 kg Hovězí ořech je vyzrálé maso z kvalitního chovu složené ze tří částí svaloviny a je z přední části kýtyskotu. Je výborné na pečínku a také jako steakové maso....

Kód: 2057
Nahoru
Další produkty
16 položek celkem