Černá plec ESP cca 2 kg
219 Kč / 1 Kg bez DPH
Maso z plece, tedy z přední části kance, je vhodné k pečení a dušení. Oblíbeným receptem je kančí plec na způsob pikantního guláše. Také je možné péct maso vcelku s různými ingrediencemi jako je česnek, slanina atd. Maso má specifickou vůni a chuť.
Úprava: pečení, dušení, smažení
Hmotnost balení: cca 2 kg
Balení: hluboce zmrazené, jednotlivě balené, vakuované
Pokyny pro skladování: skladujte při teplotě -18°C a nižší.
Uchování u spotřebitele v chladničce při teplotě +0°C až +7°C maximálně 24 hodin.
Uchování u spotřebitele v mrazničce: při -6°C 3 dny, při -12°C 21 dní, při -18°C viz datum minimální trvanlivosti.
Výrobek je určen k tepelné úpravě!
Po rozmrazení spotřebujte do 24h.
Po rozmrazení opět nezamražujte!
Detailní popis produktu
Cena za kus je orientační, výsledná cena bude vypočtena podle skutečné hmotnosti výrobku.
_
Doplňkové parametry
Kategorie: | Zvěřina |
---|---|
Hmotnost: | 2 kg |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.